Baby -og børnemassage

Babymassage er en dejlig samværsform, som giver en intens kontakt, hvor forældre og børn gennem berøring lærer hinanden at kende endnu bedre. Samtidig kan det være med til at styrke børnenes motorik, stimulere kredsløbet og samtidig virke beroligende på børnene. 

Vi giver massage helt fra de nyfødte og op efter.

De lidt større børn har også stor behov for at få nærhed og omsorg.

Småbørn med astma, luftvejsproblemer og fordøjelsesproblemer vil i mange tilfælde kunne have glæde af massage, evt. sammen med ændring i kosten. Børn med uro og koncentrationsbesvær, har ofte stor gavn af den beroligende og afslappende massage. Allerede fra børnehavealderen er der børn, der har spændinger i ryggen og nakken, som massagen vil kunne afhjælpe.

Vi tilbyder massage til din baby/dit barn, massage i mødregrupper hvor du selv vil lære at massere dit barn, aftener hvor begge forældre kan lære massage af deres barn og giver gerne gode råd med på vejen ved alle behandlingerne.

Mandelolie

Vi bruger økologisk mandelolie på klinikken til massagen

Koldpresset, renset olie af skalfri mandelkerner med et højt indhold af oliesyre (omega-9) og ca. 23% af den essentielle fedtsyre linolsyre.

Den halvfede olie absorberes middelhurtigt af huden. Desuden er den fin duftneutral og med et naturligt indhold af E-vitaminer og steroler. Et klassisk skønhedsmiddel, der har stået sin prøve igennem århundreder. En mild og ikke-irriterende olie, der også egner sig godt til babyhud.

Velegnet til normal/tør hud og til massageprodukter.

Anvendes i massage, peeling, krops- og hårolie

 

Det er muligt at købe et klippekort som kan bruges til graviditetsmassage, alm sportsmassage efter fødslen og babymassage.