Babymassage i mødregrupper og hold

BABY MASSAGE I HOLD

  • Undervisningen i babymassage foregår i små hold, og er for babyer i alderen mellem 1-7 måneder.
  • Undervisningen varer 60 min (der masseres dog ikke en fuld time, da mange baby vil blive overstimuleret)
  • 3 undervisningsgange
  • Pris: 625 kr (det fulde beløb betales 1.gang vi mødes)
  • Online booking (under events) www.bodylines7000.dk

Du masserer din baby samtidig med, at underviseren på sin ”baby” viser hvordan du gør. Vi vil gennemgå et fast massageprogram hver gang, så du og baby vænner dig til det og kan fortsætte selv derhjemme. Der vil derudover være gennemgang af forskellige teknikker samt råd og ”regler” omkring babymassage. Der bliver også lidt teori om spædbarnets behov og signaler, med tanke på aflæsning af disse under massagen. Vi vil gennemgå nogle zoneterapipunkter der understøtter babymassagen og er gode mod fordøjelsesproblemer samt kolik og uro hos din baby.

Vi klæder børnene af, dog ikke bleen, og øver den dejlige massage i et behageligt opvarmet rum, imens vi hører stille afslapningsmusik. Dette er ikke kun en skøn og rolig stund for din baby, men også for dig selv. Den blide berøring og den fysiske kontakt er mindst lige så afslappende og positiv for dig som voksen. Udover de ”glædeshormoner” som massagen udløser, styrkes din relation til din baby, og I får mulighed for samvær med andre spædbørnsforældre i et forum, hvor I og jeres babyer er i centrum.

 

ENKELT HOLD

Vi kører også hold der kører en enkelt gang hvis du er interesseret i det.

Pris pr. par m. baby 250,-

Varighed 60-70 min.

(min 4 par/4babyer før holdet kører – max 6)

 

BABYMASSAGE FOR MØDREGRUPPER

Babymassage for mødregrupper tilbydes hos Bodylines. Som mødregruppe kender I sikkert hinanden, og er vant til at lave hyggelige ting sammen. Måske kunne det være sjovt at prøve noget nyt? Med babymassage hos os lærer I teknikker, og får konkrete redskaber til at kunne gøre babymassage til en del af jeres hverdag.

Babymassage er en dejlig samværsform med intens og kærlig berøring. Den tætte kropskontakt med dit barn, gør at du som forældre får en utrolig dejlig oplevelse af nærhed med din baby og det vil udløse endorfiner hos jer begge. Babymassage har vist at have stor gavn mod koliksmerter, fordøjelsesproblemer og styrker barnets immunforsvar og generelle udvikling.

Kurset afholdes af sportsmassør & skadesbehandler Brian Hansen der har taget kursus i Baby og børnemassage. Brian er selv far til Noah.

  • Undervisningen foregår i klinikken på Vejlevej 10, Fredericia eller hjemme hos jer (Børkop, Brejning, Fredericia,).
  • Kurset varer 1½ time, og koster 200 kr. pr. person m. baby. 250 kr. pr. person, hvis undervisningen skal foregå i eget hjem.
  • Barnevogne er der desværre ikke plads til inde i selve klinikken. Barnevognen kan stilles ude foran.

Kom og forkæl jer selv og jeres baby hos os!