Gelénegle

Information:

  • Kunstige negle opbygget af materialet gele´ er et af de  mest holdbare produkt på markedet og samtidig er det meget skånsomt for dine naturlige negle.
  • Gele negle kan opbygges meget tynde hvilket gør, at neglene ser meget naturlige ud.
  • Gele negle er nemme at vedligeholde og kræver et minimum af daglig pleje.
  • Det anbefales at man dagligt giver neglene olie og ikke udsætter dem for rengøringsmidler uden handsker.
  • Du kan vælge mellem et naturligt eller fransk look (hvid spids) eller en af vores mange flotte farvede gellak farver.
  • Neglene kan ligeledes dekoreres med glimmer, sten, folie eller anden dekoration mod et mindre tillæg.
  • Man skal  regne med en opfyldning på neglene efter 3-4 uger.

 

Vedligeholdelse

Kunstige negle kræver ikke så meget i hverdagen, du skal blot en gang dagligt komme negle olie på neglebåndet, og gnide dette ud over det kunstige materiale, det tager ca. 1 min. så det er ikke noget der kræver det helt store. Du kan købe en lille olie på klinikken til 39,-

Brug negleolie omkring området ved neglebånd min. 7-10 gange ugentlig. Gerne hver dag 2 gange dagligt. Lad olien sidde ca. 1 min. før den masseres ind i hele neglebåndsområdet, på den måde får du mest ud af brugen af olie. Olien er også med til at holde de kunstige negle fleksible, det vil sige at de ikke sprækker og flækker i materialet.

​Hvis dine negle bliver for lange, så kan du selv file dem ned, eller file dem i en anden form.

​Du kan komme neglelak på dem, og tage det af igen, uden at dine negle tager skade, du skal blot bruge en neglelakfjerner, der ikke indeholder acetone eller olie.

​Når overgangen mellem den kunstige negl og din egen (nyudvoksede) negl træder frem, bør du kontakte din negletekniker for eftersyn. Hvis du selv er dygtig til at vedligeholde, file og buffe dine egne negle, kan du selv “fylde ud” ved at buffe overgangen væk, og fylde wet-glaze eller gennemsigtig lak på (påføres hele neglen).

Obs! Pas på du ikke filer i din egen negl, så denne bliver rød og tynd, det kan være svært at se, så hvis du er i tvivl, så spørg altid din negletekniker til råds.​

Husk, at hvis du har slået en negl, så den sidder og vipper, er det vigtigt at du kontakter din negletekniker. Hvis den løse negl får lov til at blive siddende, kommer der vand ind mellem din og den kunstige negl. Dette er grobund for bakterier og mug. Mug kan ses ved at neglen bliver grøn, og så er det MEGET vigtigt at den kunstige negl kommer af omgående!

Hvis du ikke gør noget og lader den sidde risikerer du at få neglesvamp, og i yderste tilfælde det der er værre.

​Det er vigtigt at huske på, at kunstige negle der ikke er vedligeholdt, kan skade dine naturlige negle nedenunder.

​Benyt ALDRIG produkter med acetone til kunstige negle!

​Hvis du benytter farvet lak, så husk altid at lægge en underlak, til beskyttelse af den kunstige negl (dette gælder i øvrigt også for egne negle) – så undgår man misfarvning af neglen.

Hvis du “slår” dine kunstige negle eller støder dem ind i ting jævnligt, så er dine negle for lange, og du skal file dem lidt ned – klip aldrig med saks eller 3-i-1’er det kan få materialet til at sprække og gå i stykker.

​Er du i tvivl, så ring :o)​

HUSK – det er ærgerligt at betale penge for kunstige negle, hvis du ikke også ofrer de sidste penge til plejen, så dine negle kan holde.

Når du ikke ønsker at have dine kunstige negle mere

Hvis du ønsker at stoppe med de kunstige negle, så er der forskellige måder at gøre det på.

​Den bedste måde er, at slibe det øverste lag af, så du slet ikke kan se overgangen, på det kunstige materiale, polér dem op, og vask dine hænder.

​Tør hænderne godt, evt. med en føntørrer, så du ved de er helt tørre også nede i kanterne. Læg herefter en klar lak på, og dine negle vil skinne op igen. Husk, at skifte den klare lak, ca. hver 3.-4. dag, alt efter hvor meget du har hænderne i vand.