Make-up

Dags eller aften/fest make-up 

Få lagt en smuk makeup der fremhæver dine  skønneste træk.

Personlig make-up vejledning

Professionel vejledning i, hvordan en makeup lægges og hvilke farver, der passer bedst til dig. Medbring din egen make-up så vi kan kigge lidt på det også.

Brude make-up incl. prøve make-up (hvis nødvendigt)

En flot holdbar make-up der fremhæver dine smukkeste træk. For os er det vigtigt at du kan kende dig selv, og at du er tryg ved hvad der skal ske på din store dag. Derfor laver vi en prøve make-up hvor vi sammen snakker om hvad du havde forestillet dig.

 

Book tid via tlf. eller mail.

 

Vi bruger de lækre produkter fra Paulo Guatelli & Youngblood – læs mere om dem her:

PAOLO GUATELLI

Paolo Guatellis makeup produkter fremhæver ikke kun den indre og ydre skønhed, men plejer også huden i dybden og hjælper med at bevare den ung og sund. Paolo Guatellis makeup produkter indeholder revolutionerende aktive ingredienser som fx bio-chelaterede mineraler, hyaluronsyre og solfilter. De parabene-fri produkter er udelukkende produceret i Italien for at sikre et højt kvalitetsniveau.

Ideen bag produkternes design er, at skabe sin helt egen individuelle palette af forskellige farver og produkter med B-BOX. Boxen er ikke større end en smartphone, men den kan på få sekunder forvandles til alt fra et let dagmakeup sæt til, at man vil kunne lægge en intens aftenmakeup, udelukkende med det man kan have i sin B-BOX. Man behøver derfor kun én box, som kan kombineres i det uendelige.

Han har udviklet makeupboksen B-Box.

Den revolutionerende B-Box gør det muligt at bygge et makeup sæt både til hverdag og til fest. Skift, mix og match de små makeup elementer i din B-Box – det er ligeså nemt som at bygge med lego klodser!  Du kan bestille boxen og de andre lækre produkter fra Paolo Guatelli på klinikken til overkommelige priser. 

 

YOUNGBLOOD

Pouline Youngblood, grundlægger af og præsident af Youngblood Mineral Cosmetics, har altid haft som mission at hjælpe kvinder med at dække og korrigere uensartet teint. Pouline får sin inspiration fra naturen kombineret med sin egnen praktiske erfaring som skønhedsterapeut for dermatologer og plastikkirurger.

For Pouline, er Youngblood en drøm, der er gået i opfyldelse….

I løbet af sin karriere som skønhedsterapeut var Pouline dagligt i kontakt med patienter med svære hudtilstande efter barske laserbehandlinger, acne, rosacea og kosmetiske operationer. For sådanne patienter tager det ofte op til flere måneder, før deres hud vender tilbage til en normal tilstand, og Pouline var ganske enkelt ikke tilfreds med de tilgængelige makeup- muligheder.

Pouline begyndte at samarbejde med kemikere for at udvikle at egnet alternative- et produkt, der kunne dækken nøgen, betændt eller misfarvet hud, og som samtidig lod huden ånde og hele. Dette førte til hendes oprindelige arbejde med naturlige mineral-makeup.

Hun begyndte at udvikle sin første løse mineral foundation, der sikrede perfekt dækning, så naturlig ud og ikke tiltoppede porerne. Poulines patienter var så tilfredse med hendes nye produkt, at de fortsatte med at bruge det i lang tid efter, deres hud havde helet. Inden længe fik patienter og venner overtalt hende til at begynde at forhandle sin naturlige mineral foundation, og i 1996 grundlagde Pouline så Youngblood Mineral Cosmetics.

Mere end et årti senere er Poulines Natural Mineral Foundation mærkets stjerneprodukt, og Youngblood er nu er komplet serie, der byder på mange forskellige produkter bla. primer, skygger i fast/løs, rouge, mascara og meget mere. Youngblood fortsætter med at udvikle produkter af højeste kvalitet, og som er nyskabende – både hvad angår formler og emballage.

Poulines medfølelse fik hende til at udvikle sine første produkter fra et medicinsk synspunkt. I dag viderefører virksomheden Poulines oprindelige værdier: en passion for at tilbyde de sundeste produkter af højeste kvalitet, og samtidig få kvinder til at se godt ud og føle sig godt tilpas.

  • Rene, naturlige, knuste mineraler for let, fleksibel dækning.
  • Blød, luksuriøs følelse og finish.
  • Skaber en sund, naturlig glød.
  • Ideel til alle hudtoner, hudtyper og hudtilstande.
  • Indeholder titaniumdioxid, et naturlig solfilter.
  • Uden zinkoxid, som virker udtørrende på huden.
  • Tilstopper ikke porerne og forårsager ikke uren hud.
  • Uden parfume, olie, talkum, parabener eller kunstige farvestoffer.