Spray tan

Book tid her 

Behandlingen foregår hos Style Lounge

Spraytan er en professionel behandling, hvor der sprayes væske indeholdende DHA på hele kroppen og i ansigtet med en særlig spraymaskine. DHA er det samme stof, som også bruges i en almindelig selvbruner til hjemmebrug. Selve væsken indeholder mørk bronzefarve, så behandleren kan se, hvor hun har sprayet, men den rigtige kulør dannes først et par timer efter.

Den kulør, man får fra en spraytan, sker som følge af den kemiske reaktion væsken danner, når den kommer i kontakt med aminosyrerne i hudens øverste lag. Efter et par timer udvikles der brune pigmenter i huden kaldet melanoid. Det giver en kulør, som lægger sig meget tæt op af den naturlige udløste melanin i huden, der kommer, når du opholder dig i solen.

For at få det bedste resultat, når man skal have en spraytan behandling, skal du helst eksfoliere/peele huden dagen før din behandling med en bodyscrub i badet. Deodorant og bodycreme må helst ikke bruges på dagen, da det kan påvirke den endelige spraytan farve. På selve dagen er det en god ide at tage sort, løstsiddende tøj på, som ikke bliver misfarvet eller slider på farven, når du tager hjem fra klinikken.

Du må ikke vokse / barbere kroppen i 24 timer efter din spraytan behandling, da det vil fjerne det øverste døde hudlag og dermed også din spraytan farve. Vi anbefaler at påføre bodylotion i dagene efter din spraytan behandling, da det vil forbedre og vedligeholde din spraytan farve. For ekstra bevaring af din spraytanfarve, har vi tanmousse på klinikken, som giver dig et længere og flottere hold af farven. Kan købes på klinikken til hjemmebrug.

 

På kun 15 min. kan vi give dig den farve du ønsker over hele kroppen / eller enkelte partier. Spraytan  holder 7-10 dage ved korrekt hjemmebehandling. En farve der holder, matcher og som ikke misfarver.