Spray tan

Spray tan

Væsken påføres manuelt med en airbrush pistol og efterlader derfor ingen striber eller andre uønskede spor. Farveændringen vil forsvinde gradvist og ikke i plamager. Efter kun èn behandling med den specielle tanning væske, vil du opnå en farve, som havde du været sydpå! Det er derfor en sund og sikker måde at holde sin hud flot og solbrun.

 

Før en behandling
Du bør skrubbe huden med en peeling, brug kun en peeling som er designet til spraytan – dvs. uden olier eller Aloe Vera, da det blokerer huden og vil derfor give et dårligere resultat af din behandling.
Hos Bodylines kan du købe Super Fine Skin Polisher, peeler skånsomt og effektivt med jojoba perler, bruges inden du kommer til din spray tan behandling.
Brug gerne lidt ekstra tid på dine knæ, albuer, fødder og hænder. Evt barbering eller voksbehandling skal ske 24 timer før spraybehandlingen, for at undgå hudirritationer.

Brug ikke bodylotion inden behandlingen, da det er med til at mætte huden inden behandlingen, og undgå også at bruge make-up og få farvet bryn.Tag ikke stramtsiddende tøj på, og brug gerne mørkt eller gammelt undertøj, da der en lille mulighed for at sprayvæsken vil smitte af i tøjet. Sprayvæsken på tøjet vil dog gå af i vask!

 

Efter en spraybehandling 

Efter din behandling skal du vente med at bade eller dyrke sport / fysisk aktivitet som giver dig sved på huden, i 8-12 timer. Første gang du bader efter din behandling, undlad da at bruge sæbe på huden. Undgå at gnubbe på huden og vælg løst mørkt tøj i behandlingens virketid. Efter badet, brug da fugtighedscreme 1-2 gange om dagen – det forlænger din nye flotte tan. Peeling o. lign forkorter behandlingens levetid.

Hos Bodylines kan du købe Self Tanning Gradual Lotion, som  gradvist opbygger farven –  bodylotion med selv bruner effekt. Farven udvikler sig over 4-8 timer.

Husk, at behandlingens levetid afhænger af hvordan dine hudceller fornyes – mellem 3-10 dage er normalt.

 

 

Om produktet 

Vi har spray tan i tre forskellige farver (Hawaii-Lys, Ecuador-Medium og Brazil-Mørk), for at sikre at der er en nuance til enhver hudtype. Vores spray tanning linje er non-toxic, 80% økologisk, duftfri, parabenefri, alcohol- og parfumefri og dermatologisk testet, alt det giver til sammen den mest naturlige spray tan på markedet.