Biome Care

Den nye hudplejeserie fra AINHOA hedder BIOME CARE, det er en revolutionerende ansigtslinie.

Hvordan fungerer Biome Care?

Den fungerer på tre måder:

  • Forsvarer: fungerer som et beskyttelsesværn mod beskadigende forurenende stoffer.
  • Styrker: forstærker hudens naturlige selvforsvarssystem.
  • Balancerer: Hjælper med at holde hudens mikrobakterier i perfekt balance ​​og forstærker derved hudens naturlige selvforsvarsmekanismer.

Disse egenskaber giver en  bedre beskyttet og sundere hud.

Biome Care er en fantastisk beskyttelse

Det minimerer de skadelige virkninger af forurening og eksterne angreb: en blokker mod udendørs og indendørs forurening

Det aktiverer celletoksificerende processer for at frigøre huden fra toksiner: Detoxifies

Det forbedrer det karakteristiske kedelige udseende på hud, der er “snavset fra forurening”, og generelt hudens tilstand, som dermed giver en mere rengjort og vital hud. Biome Care er hemmeligheden bag en mere modstandsdygtig, stærkere og sundere hud.

Effektive resultater

Bla. de naturlige Glykopolymerer fungerer som et defensivt skjold mod ekstern påvirkning. De danner en fleksibel, beskyttelsesfilm med en “anden hud” -effekt på hudoverfladen, der er resistent mod forurenende stoffer (f.eks. Partikler), hvilket forhindrer dem i at trænge ind i huden. De beskytter selektivt mod bakteriel vedhæftning og bevarer hudens naturlige barrierefunktion.

Det beroliger stresset hud. Som et resultat forekommer huden synligt blødere, fastere og mere behagelig med sin naturlige glød.

Innovasion: En struktur, der tager højde for klimaforskelle.

Den er i stand til at tilpasse sig til forskellige klimaer og årstider alt efter hudens behov, mens den forhindrer vedhæftning af forurenende stoffer, giver den øjeblikkelig og langvarig fugtighed og forbedrer ​​hudfarven tydeligt