Biome Care gaveæske

Biome Care – Pack: Defence Cream & Eye Cream

Pris 559,-

 

Biome Care Pack

Her får du en fantastisk æske med to effektive og lækre produkter fra den nye serie Biome Care fra Ainhoa. I æsker er der både en Defence Cream og en Eye Cream.

Produkterne styrker og forstærker hudens naturlige selvforsvarssystem. Derudover hjælper de aktive stoffer med at holde hudens mikrobakterier i perfekt balance.

Detox

Disse egenskaber giver en  BEDRE BESKYTTET OG SUNDERE HUD. Det minimerer de skadelige virkninger af forurening og eksterne angreb. Samtidig aktiverer celletoksificerende processer for at frigøre huden fra toksiner: DETOXIFIES.

Det forbedrer det karakteristiske kedelige udseende på hud, der er “snavset fra forurening”, og generelt hudens tilstand, som dermed giver en mere rengjort og vital hud. BIOME CARE er hemmeligheden bag en mere modstandsdygtig, stærkere og sundere hud.

AKTIVE INGREDIENSER:

Bla.de NATURLIGE GLYKOPOLYMERER fungerer som et skjold mod ekstern påvirkning. De danner en fleksibel, beskyttelsesfilm med en “anden hud” -effekt på hudoverfladen, der er resistent mod forurenende stoffer (f.eks. Partikler), hvilket forhindrer dem i at trænge ind i huden. De beskytter mod bakteriel vedhæftning og bevarer hudens naturlige barrierefunktion.

Det beroliger stresset hud. Som et resultat forekommer huden synligt blødere, fastere og mere behagelig med sin naturlige glød.

INNOVATION: En struktur, der tager højde for klimaforskelle.

Den er i stand til at tilpasse sig til forskellige klimaer og årstider alt efter hudens behov, mens den forhindrer vedhæftning af forurenende stoffer, giver den øjeblikkelig og langvarig fugtighed og forbedrer ​​hudfarven tydeligt
Let struktur og behagelig duft.

Sådan bruges produktet:

Efter rens og tonic påføres både Eye Cream og Defence Cream på huden med blide bevægelser, indtil produktet er absorberet. Bruges morgen og aften for at opnå det optimale resultat.