Luxe/Oxygen Gaveæske

Smuk gaveæske med eksklusive ansigtspleje produkter til tør og grå hud PRIS 459,-

Gaveæsken indeholder: 

  • Oxyginating Cream 40 ml.
  • Oxyginating Fluid 30 ml.
  • Luxe Facial Mask 30 ml.

 
OXYGENATING CREAM med ilt (40 ml.):
Cremet emulsion specielt designet til at stabilisere og øge hudens naturlige funktioner. Indeholder blødgørende komponenter som Karite Smør, E Vitamin, Glycerin og Solfilter der tilsammen bekæmper hudens tørhed, og gør huden fantastisk blød. Indeholder fugtgivende komponenter, som danner en beskyttende film på huden, samt en specielt sammensætning af komponenter, som virker cellereparerende og cellefornyende. Til alle hudtyper men specielt til en dehydreret hud, stresset hud, eller hud med mangel på vitalitet med grålig og trist teint. Dag og natcreme som påføres morgen og/eller aften.

OXYGEN FLUID med ilt (30 ml.):
Oxygengivende emulsion der virker i hudens dybeste lag, hvor den aktiverer cellernes metabolisme og ilter hudens væv. Den oxygengivende emulsion udfører en dybdegående regeneration, og efterlader huden mere elastisk, blødere og ungdommelig. Indeholder Hvedeproteiner, Glycoproteiner og Glycerine, som tilsammen har en meget nærende effekt. Kurprodukt som tilføres under dagcreme og/eller aften. 

LUXE FACIAL MASK med kaviar ekstrakt (30 ml.):
Regenererende ansigtsmaske med meget nærende og fugtgivende ingredienser, baseret på kaviarekstrakt og tang. Forbedrer hudens struktur og overflade, samt virker kraftigt opstrammende. Hjælper med at ungdommeliggøre hudens fremtoning. Maske, som påføres i et tykt lag 1-2 gange ugentligt. Lad virke 10-20 min. og vask af med vand.