Multivit Luminous Eye Contour Cream

Multivit Luminous Eye Contour Cream 15 ml. PRIS 269,-

Udvisk poser under øjnene, mørke rande og tegn på træthed.

Med denne øjencremes anti-oxidant effekt sammenholdt med det høje indhold af vitaminer beskyttes huden mod frie radikaler, som virker enormt ældende på huden. Særligt ingredienser som vitamin C, vitamin E, shea butter og rød koral ekstrakt har en kraftigt opstrammende, udglattende og fugtgivende effekt på huden i øjenområdet. Produktets aktive ingredienser sørger for at ophobninger i huden under øjenene mindskes. Her er det særligt indeholdet af ekstraktet fra pyrus sorbus træet, der øger micro blodcirkulationen ved øjenkonjukturen og dermed forbedrer den lymfatiske drænage i området, så væske og affaldsstoffer ledes ud af kroppen.
Øjencremen har en let cremet tekstur, der nemt absorberes af huden. Den indeholder små partikler, som giver en lysende effekt, når den påføres huden. 
 

Sådan påfører du din øjencreme mod mørke rande og poser korrekt

Tag en lille mængde produkt svarende til en halv ært på fingerspidserne (lange- og ringefinger). Dub produktet på huden omkring øjet og ikke på selve øjenlåget. Udfør nu en blid cirkulær massage uden for kraftigt et tryk med fingerspidserne. Bliv ved til huden har absorberet alt produkt.