Olive Gaveæske/rejsesæt

Tag nemt hudplejen med på ferie.
Med dette rejsesæt fra Olive serien til moden og tør hud får du:

  • Olive Facial Day & Night Cream 50 ml.
  • Senskin Cleansing Lotion 50 ml.
  •  Senskin Facial Tonic 50 ml.

Samlet pris 399,-

Dag- og natcremen fra Olive er kendt for ingredienserne oliven olie og vitamin E, som virker fugtgivende og nærende. Derudover forhindrer dette produkt i høj grad hudens aldring. Senskin Cleansing Lotion er en rensemælk som kan bruges til alle hudtyper inklusiv den sarte/sensitive, da den indeholder kamille, som virker beroligende på huden. Senskin Facial Tonic komplementerer afrensningen med Senskin Facial Lotion helt perfekt.

Anvendelse: Påfør og massèr Senskin Cleansing Lotion ind i huden på ansigt, hals og decolté (øverst på brystet), og vask derefter af. En vatrondel vædes med Senskin Facial Tonic og duppes på ansigts, hals og decolté. Massér Olive Facial Day & Night Cream ind i huden på ansigt hals og decolté til den er absorberet.

Synes du også det er svært at få en god hudplejerutine? Et lille basissæt som dette gør din hudplejerutine nem at overskue. Er du helt ny, og har du endnu ikke fået en god rutine morgen og aften, så er dette en god måde at komme i gang på uden at skulle betale en stort beløb, for nogle produkter, man er usikker på, om man får brugt. Sættet kunne også være til dig som er usikker på din hudtype, da dette ville fungerer som en god smagsprøve. Falder produkterne i god jord, er der mulighed for at købe dem alle i full size.