Spa Luxury. Anticellulite Cream

Spa Luxury. Anticellulite Cream 250 ml. PRIS 469,-

Spa Luxury – En innovativ luksus serie
Anticellulite Cream med kaviar ekstrakt og guld.

En krops emulsion specielt fremstillet til at modvirke og behandle cellulite med de nærende og regenererende effekter fra kaviar ekstrakt.
Cremen er med til at øge optagelsen af oxygen, nedbryde ophobninger af hydro-lipider og øge blodcirkulationen takket være mikropartikler af guld og silanol koffein som denne emulsion bland andet indeholder.
Vejledning:
Til alle typer hud som lider af “appelsinhud” / cellulite på mave, arme, baller, lår o.lign. Anvendelse: Påføres i passende mængde til de områder som skal behandles. Masseres indtil cremen er totalt absorberet.
Spa Luxury  er eksklusiv kropspleje for krop og sjæl. Spa Luxury er en eksklusiv kropsplejeserie baseret på intensive ingredienser, som rav, kaviarekstrakt, guld, diamantpulver, rosenekstrakt med mere, og er at finde på de mest eksklusive spa i verden. Kropsprodukterne byder på alt lige fra intensiv næring af huden, regenerering og opstramning, intensiv slankning, anti-cellulitebehandling, intensiv aromaterapi, eksklusiv kropspeeling (skrub) med diamantpulver med mere. En eksklusiv og helt fantastisk aromatisk produktserie udviklet til at stimulere både krop og sjæl.