Detox fodspa

Book tid her 

BioEnergiser D-tox Spa systemet er en ny og revolutionerende metode til at afbalancere cellerne i kroppen.


Bioenergiser Detox Spa starter rebalanceringsprocessen af kroppens bioenergi. En effektiv rebalancering gør at celleligevægten af positive og negative ioner bliver ideelle. Den fornyede balance i cellerne betyder optimal effektivitet i deres funktion med at udtrække næringsstoffer og fjerne uønsket affald og giftstoffer.

Resultatet bliver et fornyet energiniveau, både fysisk og mentalt, men en generel følelse af velvære. Det medfører at kroppens naturlige mekanisme for fjernelse af uønskede giftstoffer sættes i gang og begynder at arbejde.

Bioenergiser detox er det eneste apparat som bruger og har rettighederne til den patenterede Quaver Teknologi. Ved brug af denne teknologi har dette apparat en helt unik effekt, fordi det automatisk søger kroppens egen frekvens og indstiller sig på denne under behandlingen.


Badet er registreret som et godkendt medicinsk apparat under European Medical Device Directive 93/42ECC og opfylder alle krav til medicinsk test samt produktions standarden ISO60601.


Kliniske test udført af kvalificeret helsepersonale og læger har vist overraskende gode resultater ved behandling af en række sygdomme og gener, som f.eks.:


Psoriasis

Eksem

Ben ødem

Lymfe ødem

Overdreven svedproduktion

Lymfekirtel afgiftning

 

Detox fodbaddet kan også benyttes i forhold til :

træthed, sløvhed, hovedpine, dårlig blodcirkulation, dårlig ånde og kropslugt, influenzalignende symptomer

 

Hvordan foregår en behandling?

Man sætter fødderne i karret, som er fyldt med dejligt varmt vand tilsat salt. Der placeres en sonde i karret, der udsender positive og negative ioner. Disse strømmer gennem kroppen via lymfesystemet, og fæstner sig til modsat ladede celler.

På denne måde vil behandlingen rebalancere og harmonisere kroppen, samt stimulere lymfesystemet til at starte en afgiftnings- og rensningsproces.

Undervejs vil vandet skifte farve. Dette skyldes reaktionen mellem sonden, saltet og vandet samt aflejringer fra porerne i fødderne.

Det er vigtigt at drikke minimum ½ liter vand under behandlingen som varer 30 min.

 

Hvor mange behandlinger?

For at få en god effekt af behandlingerne, skal man afse tid til 2 behandlinger om ugen, de første 2-3 uger. Herefter 1 gang om ugen. Der skal gå minimum 48 timer mellem hver behandling, og totalt set bør man have 10 behandlinger. Efter sådan en kur kan man vælge at tage behandlingen 1-2 gange om måneden for at støtte og vedligeholde kroppens balance.

 

OBS! Følgende bør ikke bruge fodbadet

Gravide/mens man ammer

Børn under 10 år

Personer med pacemaker

Personer med transplantationer

Epileptikere

Personer med åbne sår på fødderne

Brugere af hjerteslagsregulerende medicin

Brugere af immunhæmmende medicin