Aloe Lotion

Pris 154,-

En hudplejeklassiker til hele kroppen

Aloe Lotion er en plejende, blødgørende og fugtbevarende allround-lotion med en let og behagelig konsistens og en diskret duft. Baseret på vores Aloe vera, naturligvis.

Til hvem?

Aloe Lotion er det perfekte produkt til alle, der ikke er til creme, men foretrækker en lidt lettere lotion. Derfor er Aloe Lotion også ofte et hit hos mænd. Den kan anvendes over hele kroppen, også i ansigtet, og Aloe Lotion er derfor et godt valg for alle, der ikke er specielt interesserede i hudpleje, men som stadig gerne vil være gode ved deres hud.

Gennemtestede ingredienser

Ingredienslisten i Aloe Lotion består af en række vaskeægte hudplejeklassikere. Hovedingrediensen er vores egen Aloe vera, udvalgt for sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Her får den selskab af gode, hudplejende stoffer som abrikoskerneolie, jojoba og kamilleekstrakt, og vitaminerne C og E.

Et rent og glat resultat

Aloe Lotion indeholder desuden elastin og kollagen, der både plejer huden og hjælper den til at bevare fugten. Natriumhyaluronat virker fugtbevarende, og jojoba gør huden blød og glat. Endelig bidrager allantoin med sine hudplejende, beskyttende og beroligende egenskaber.

En konstant aktuel klassiker

Aloe Lotion er et klassisk produkt, der aldrig går af mode. Måske skyldes det den lette og behagelige konsistens? Eller måske at den hurtigt trænger ind i huden og gør den blød og glat, uden at fedte? En ting er i hvert fald helt sikker: Aloe Lotion er et godt allround-produkt, der er velegnet til både ansigt og hænder samt hele kroppen.