Forever Marine Mask

Pris 171,-

113 g

Giv din hud en god dybderensning

Vidunderlig ansigtsmaske, der gør huden frisk og smidig igen. Med naturlige havmineraler fra alger, hudplejende Aloe vera, genfugtende honning og blødgørende agurk.

Til hvem?

Efter en lang arbejdsdag på kontoret eller en aktiv dag udendørs kan din hud føles både tør og livløs. Her kommer Forever Marine Mask™ til hjælp. Dette er et produkt til alle, der ønsker at forkæle sig selv med en god dybderensning.

Renser og fugter

Ved hjælp af to typer absorberende lerarter, bentonit og kaolin, renser Forever Marine Mask™ i dybden.  Samtidig gendannes hudens balance ved hjælp af plejende algeekstrakt, genfugtende og blødgørende honning samt forfriskende og styrkende rosmarin. Indeholder også vores Aloe vera, udvalgt for sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber.

Plejer og beskytter

Forever Marine Mask™ indeholder også agurk, der hjælper til at gøre huden blød og glat igen. A-, C- og E-vitamin bidrager også med sine hudplejende egenskaber, ligesom natriumhyaluronat, der også effektivt bevarer fugten. Og endelig er der glycerin, der beskytter huden.

Et rent og glat resultat

Forever Marine Mask™ har en behagelig konsistens, der gør den let at påføre. Lad masken virke i 15-20 minutter, skyl med vand, og nyd, at huden nu føles ren, frisk og smidig igen. Giv din hud en god dybderensning en eller to gange om ugen. Det har du fortjent.