Raunsborg

BAG OM RAUNSBORG®

Bag Raunsborg® gemmer sig et spændende samarbejde mellem familiefirmaet Plum A/S og modeekspert Jim Lyngvild. Og hvis man kigger lidt nærmere bag facaderne på de to hovedaktører, er grundlaget for samarbejdet ikke så svært at få øje på.

Plum A/S har i mere end 45 år produceret hudplejeprodukter af høj kvalitet til det professionelle marked. Og med Jims store passion for skønhed, nordisk mytologi og – natur, var grundlaget for det samarbejde der startede i 2011, nærmest dannet på forhånd. Et samarbejde, der nu har resulteret i en flot skønhedsserie til kvinder og en hudpleje- & duftserie til mænd – naturligvis tilpasset den maskuline hud – begge inspireret af rigdommene i den nordiske natur.

Naturen i sig selv kan skabe små mirakler, og med hjælp fra den flere århundrede gamle bog om nordiske planter Flora Danica (Anno 1648), har vi fundet effektive egenskaber fra naturens egne urter, planter og blomster og vækket gamle skildringer til live igen. Egenskaberne fra nøje udvalgte urter og planter er brugt konstruktivt og danner grundlaget for Raunsborg®.

Men naturen gør det ikke alene. I tæt parløb med Plums laboranter har Jim haft fingrene helt nede i teknologien og sat sine fingeraftryk på både dufte og hudplejeprodukter. Sammen har de i Plums moderne laboratorium udviklet en unik skønhedsserie, der er som skabt for den sarte, nordiske teint.

Og navnet. Det var ikke så svært. For hvad er mere naturligt end at opkalde serien efter Jims vikingeborg RAVNSBORG på Sydfyn.

Køb de lækre produkter på klinikken eller book tid til en Raunsborg ansigtsbehandling