Tlf.

51880586

Email

info@bodylines7000.dk

Åbningstider

Efter aftale

Acid Infusion – hudplejeserie baseret på syrer

Hudplejeserien Acid Infusion er baseret på forskellige syrer, med hver sit hovedformål, og kan derfor individualiseres alt efter klientens behov.

Det er muligt at tilpasse de professionelle behandlinger således der primært arbejdes bekæmpelse af alderstegn, og i så fald vil man have fokus på Retinol-delen af serien.

Det kan også være man ønsker et større fokus på regulering af sebumproduktionen, stabilisere denne og skabe en sundere cellefunktion, og således kan man fokusere Resvaretrol-delen af behandlingen.

Sidst men ikke mindst, kan serien benyttes til grå og trist hud, med tildens til mørke pigmenteringer, her vil man fokusere på Vitamin C-delen af behandlingen.

Blandingen af syrer gør produkterne til kraftige antioxidanter. Elaginsyre lysner og jævner huden, C-Vitamin afhjælper mørke pletter og Retinol giver elasticitet.

Fordele

  • Stimulerer den sunde cellefunktion i huden
  • Blødgør, beroliger og virker antiinflammatorisk
  • Udjævner pigmentering og giver en flot teint
  • Udglatter fine linjer og rynker
  • Udjævner overfladen på ar efter fx. akne, så huden fremstår mere ensartet
  • Virker fugtbevarende i huden
  • Mindsker skældannelse og skaber en sund hudbarriere

Aktive ingredienser

Ellaginsyre: Effektiv antioxidant, og virker samtidig lysnende på mørke pigmenter og virker hæmmende på dannelsen af mørke pigmenter ved UV-eksponering. Huden fremstår mere jævn i skællag og pigmentering.

Fytinsyre: Blødgør huden, virker lysnende og reducerer mængden af frie radikaler og pigmentering. Booster andre syrers effekt i hudplejeprodukter.

Vitamin C: Kraftigt antioxidant der modvirker de frie radikaler ifm. UV-eksponering. Mindsker melaninproduktionen i huden, og reducerer derved pigmentpletter, udjævner hudens teint og giver en sund glød.

Retinol (A-vitaminsyre): Modvirker rynker og virker opstrammende, og udglatter fine linjer og rynker. Regulerer sebumproduktionen og minimerer urenheder.

Hørfrø syre: Indeholder en høj mængde antioxidanter og virker konserverende. Fedtsyrerne virker fugtbevarende og blødgørende, og huden ældes langsommere og bevarer sin fasthed længere.

F-vitamin: Modvirker inflammatoriske problematikker i huden som fx. dermatitis og psoriasis. F-vitamin stimulerer en sund cellefunktion og mindsker vandtab fra huden. Beroliger irriteret hud ved at skabe en sundere hudbarriere.