Personlig træning

Har du forgæves forsøgt at nå dine mål?

Har du prøvet flere forskellige træningsmetoder uden held? Hos Bodylines tilbyder vi personlig træning på et højt niveau.

Mange forskellige mennesker benytter sig af en personlig træner. Alt fra studerende til pensionist, fra arbejdsløs til direktør, fra slap til stærk og tyk til tynd. Målene kan være så forskellige som et ønske om mere sundhed, vægttab, mere styrke, større muskler, eller blot et ønske om at være mere tilfreds med det man ser i spejlet.

Samarbejdet med en personlig træner skaber fundamentet for unikke træningsresultater gennem individuelt sammensatte træningsforløb, karakteriseret ved konstant sparring, coaching og motivation.

Book en konsultation til 0 kr.

En personlig træningskonsultation er en mulighed for at få afklaring og inspiration til, hvordan du kan opnå dine unikke mål og ønsker fra en træningsekspert. Under konsultationen vil den personlige træner interviewe dig omkring dine særlige ønsker og behov og på baggrund heraf vil den personlige træner komme med et bud på, hvordan du gennem et træningsforløb med personlig træner vil kunne nå dine mål.

Vigtigt! Du vil altså ikke modtage et træningsprogram men derimod et oplæg til, hvordan vejen til dine unikke resultater kunne se ud.

Konsultationen kan foregå online eller ved personligt fremmøde.

En træning eller et forløb kan foregå ude i det fri eller i vores træningsfaciliteter. Det er kun muligt at benytte vores faciliteter sammen med den Personlig træner. Vi kan udarbejde et program du kan bruge hjemme, i det fri eller i et træningscenter. Vi finder sammen ud af hvad der passer bedst til dig.

 

Pris pr. session 550,-

Det er også muligt at lave små lukkede hold og købe forløb som klippekort.

Kontakt os gerne hvis du har specielle ønsker.