Tlf.

51880586

Email

info@bodylines7000.dk

Åbningstider

Efter aftale

Pure Equalizer

En hudplejeserie fra Dibi Milano, der er specialiseret og målrettet mod behandling af fedtet, kombineret, uren og akne-tilbøjelig hud. Den rensende og talgbalancerende behandling hjælper med at fjerne sorte og hvide comedoner.

Serien bygger på to faser. Den første genopretter den indre balance i den mikrobielle flora og lipidfilmen. Den anden reducerer eksterne problemer såsom pustler, pabler, sorte og hvide comedoner og øvrige urenheder.

De specialiserede kosmetiske produkter i Pure Equalizer serien indeholder innovative teksturer og anvendelsesmetoder, der er specielt designet til hud, der har brug for særlig pleje. Alle produkterne i serien er ikke-comedogene, og er derfor særligt velegnet til de hudtyper som har tendens til at fedte og udvikle comedoner. Produkternes duft er mild og let frugtagtig, med noter af grøn te.

Fordele ved Pure Equalizer

  • Reducerer porer, sorte og hvide comedoner.
  • Reducerer fremkomsten af pustler, pabler og øvrige urenheder.
  • Reducerer produktionen af overskydende talg.
  • Har en matterende effekt på den fedtede ud, uden at virke udtørrende.
  • Giver en mere jævn teint.
  • Gør huden glattere og jævnere.
  • Forbedrer hudens fugtbalance.
  • Duften er dejlig mild ift. mange andre serier til uren hud.

Aktive ingredienser

Cellular Capital: Et komplekst multifunktionelt molekyle, der integrerer epidermale stamcellers naturlige forsvarsmekanismer, der sikrer effektiviteten af den aktive ingrediens.

Performance Oil Remedy Complex: Et kompleks af aktive ingredienser med en talg-normaliserende virkning, til mattet hud med minimerede porer.

Performance ACN Complex: Et kompleks af aktive ingredienser med en rensende og beroligende virkning. Regulerer væksten af de mikroorganismer, der forårsager urenheder, og sikrer den korrekte balance i hudens mikrobielle flora.

Salicylsyre: Et kraftfuldt molekyle anerkendt for sine fremragende keratolytiske og udglattende egenskaber, som bekæmper urenheder på grund af acne. Dens kendte bakteriostatiske egenskaber virker ved at rense overhuden og give huden et jævnt, glat og strålende udseende.

Alpha Bisabolol, Aloe Vera, Allantoin og bomuldsfrøolie: Aktive ingredienser, der er meget anerkendte for deres beroligende egenskaber. De hjælper med at reducere irritationsrødme i epidermis og giver lindring og komfort til uren hud.