Tlf.

51880586

Email

info@bodylines7000.dk

Åbningstider

Efter aftale

Uro i benene

Hvis du kender følelsen af uro i dine ben, behov for at røre en eller flere lemmer, på grund af spontan optrædende følelse af ubehag i disse er denne behandling lige noget for dig.

Symptomerne opstår eller forværres kun i hvile. Fysisk aktivitet giver lokal lindring. Man er ude af stand til at være helt stille med kropsdelen, når besværet opstår.

 • YOURBOOTS KAN HJÆLPE TIL AT SKABE RO

  Behandling med YourBoots kan gennem den øgede blodgennemstrømning være med til at skabe ro og en dæmpning af nervesignaler, ved at øge mængden af dopamin, som menes at være med til at lindre symptomerne. Den massage effekt YourBoots giver, kan være med til at stimulere nervesignalerne, der kan være med til at skabe rastløsheden.

   
   

  GENVIND ENERGIEN MED YOURBOOTS

  Symptomerne kan være træthed, snurrende og til tider smerte, grundet det tryk det skabes i ben eller arme. Når der står væske i arme eller ben, blokere det for den naturlige blødgennemstrømning, hvilket gør man ikke får tilstrækkelig ilt og næring ud til muskulaturen, dette mærkes ved manglende udholdenhed, man kan ikke være aktiv så længe af gangen, inden der kræves et hvil og man skal samle kræfter. Genvind energien og livskvaliteten med blot 20 min. behandling, samt opretholder et godt og velfungerende kredsløb.