Tlf.

51880586

Email

info@bodylines7000.dk

Åbningstider

Efter aftale

White Science – hudpleje til pigmenteret hud

Produkter til hudpleje af pigmenteret hud er fra det italienske mærke DIBI Milano, der byder på kvalitetsprodukter baseret på gode, aktive ingredienser, som sikrer en optimal pleje af huden. Hvad end det er en creme mod pigmentpletter eller et treatment kit. Sortimentet består af produkter fra serien White Science, der anbefales til hudpleje til pigmenteret hud. Disse produkter er ligeledes anbefalet til dig der blot ønsker en mere ensartet hudtone.

Vi anbefaler, at alle produkterne i White Science-serien anvendes for at sikre en gennemgående behandling af mørke pigmentforandringer, så der opnås et optimalt resultat. Derfor bør du i din hjemme behandlinger med hudpleje til pigmenteret hud både anvende rens, toner, serum og creme mod pigmentforandringer til ansigt.

Fordele ved White Science

  • Gør hudens pigmentering mere jævn og ensartet.
  • Blødgør og beroliger huden.
  • Styrker collagenproduktionen og gør huden mere fast.
  • Stimulerer hudens cirkulation og forbedrer dermed cellefornyelsen.
  • Har en kraftig antioxidant effekt, og giver en frisk, strålende og levende teint.

Aktive ingredienser

Whitology Complex: Et kompleks af aktive ingredienser, der regulerer dannelsen af melanin for at lysne og udjævne huden. Komplekset består blan. af nedenstående.

Astralagus Membranaceus Rodekstrakt: Kraftig antioxidant. Genopbygger hudens naturlige balance, stimulerer collagenproduktionen, reducerer inflammation, og forbedrer cirkulationen og cellefornyelse.

Atractylodes macrocephale Rodekstrakt: Blødgør og beroliger huden. Virker bakteriehæmmende.

Bubpleurum Falcatum Rodekstrakt: Arbejder aktivt på overpigmentering, virker fugtgivende og beroliger huden ved ydre påvirkninger.

C-Vitamin: Velegnet antioxidant i hudplejeprodukter.