Tlf.

51880586

Email

info@bodylines7000.dk

Åbningstider

Efter aftale

Hydra Perfection – hudpleje til tør, dehydreret og normal hud

Udvalget af hudpleje til huden der er enten mangler fugt, er dehydreret eller er normal består af plejeprodukter fra det italienske mærke DIBI Milano, som står bag en række hudplejeserier, der er specielt udviklet til specifikke hudtyper.

Hudplejeserien Hydra Perfection, byder på en række produkter med alpha hydroxy acid, som er særligt god til netop tør hud. AHA syre har nemlig den egenskab, at den går ind og forfiner samt udglatter hudens overflade, samtidig med at alpha hydroxy acid stimulerer regenereringen af hudens celler. Det betyder, at disse produkter efterlader huden med en strålende teint.

Hydra Perfection er en hudserie til tør hud, men kan også bruges til andre hudtyper, der har brug for ekstra hydrering. Som hudpleje til tør hud er serien velegnet til ung og voksen hud såvel som til både kvinder og mænd, da serien er designet til at imødegå problemer forbundet med dehydrering af huden. En hudplejeserie til tør hud, som efterlader huden hydreret og giver et levende ansigt.

Hydra Perfection er hudpleje til tør hud, der bevarer og øger hudens fugtighed. Produkterne er testet ved forskellige temperaturer og fugtighedsniveauer for at være passende i enhver sæson samt forskellige klimaer og lande rundt om i verden.

Mange mænd elsker denne hudplejeserie på grund af den milde duft.

Fordele ved Hydra Perfection

  • Bevarer og forbedrer hudens fugtbalance.
  • Rig på hyaluronsyre og øger hudens vandindhold/densitet.
  • Giver et frisk, strålende og levende ansigt.
  • Beskytter huden mod trans-epidermal vandtab.
  • Nærer og giver huden ekstrem vitalitet.
  • Udjævner og forbedrer teinten.
  • Afbalancerer hydreringen af huden under miljøpåvirkninger ved at øge hydreringen lave temperaturer og luftfugtighed, og reducere hydreringen ved høje temperaturer og luftfugtighed.

Aktive ingredienser

Cellular Capital: Et multifunktionelt molekyle, der integrerer epidermale stamcellers naturlige forsvarsmekanismer.

Hydra Complex: Et kompleks med fugtgivende og forfriskende egenskaber, der hjælper med naturligt at bekæmpe hudens tørhed.

Hyaluronsyre: Et sukkermolekyle som også findes naturligt i huden, der fungerer ved at binde væsken i kroppen op til 1000 gange sin egen vægt. Huden fremstår mere fyldig, elastisk og gennemfugtet.

Glycosaminoglycaner: En aktiv ingrediens der bekæmper eller reducerer farven på mørke rande under øjnene.

Koffein: En aktiv ingrediens med en velkendt kapacitet til at dræne og fjerne stagnerende væsker og toksiner.

NMF og  Squalene: Naturlige fugtgivende faktorer, der holder hudoverfladen intakt, smidig og beskyttet.

Sheasmør, Aloe Vera -ekstrakt, carbamid og sød mandelolie: Virker fugtgivende, nærende, blødgørende og elastiserende egenskaber.