Tlf.

51880586

Email

info@bodylines7000.dk

Åbningstider

Efter aftale

Book tid her

Farve af bryn og vipper

Få farvet dine vipper  og spar på mascaraen
Brynene formes efter ønske, og hvad der passer til dine ansigtstræk.

Brynene rettes med voks eller pincet.

Vi har også farve til sensitiv hud.

Lash Lift – Permanent vippebuk

Ønsker du ikke kunstigt påsatte vipper, men et mere naturligt look, hvor dine naturlige vipper synes længere og mere voluminøse? Så er Lash Lift helt sikkert noget for dig.
Lash Lift giver et flot naturligt look, hvor dine naturlige vippe vil synes længere og mere voluminøse. Ved et Lash Lift løftes og bukkes vipperne skånsomt og giver et look, der holder op til 6-8 uger. I modsætning til almindeligt vippebuk, der kan give krøllede og ødelagte vipper, så er Lash Lift en helt ny teknologi, hvor vipperne bues på betydeligt mere skånsom måde. Ud over bukket er det også muligt at farve de øverste vipper under lash Lift. Det er vigtigt du gør mig opmærksom på, at du også ønsker dine vipper farvet, når du booker tiden.

 

Behandlingen
Behandlingen foregår ved at du ligger på ryggen på en briks med lukkede øjne. På dine øvre øjenlåg ligges silikonepads, hvor dine øjenvipper fæstnes til med en vandbaseret gele. Herefter påføres der Lash Lift permgel til vipperne, og den får lov at virke i 10-15 minutter. Efter 10 minutter neutraliseres permgelen, silikonepaden fjernes og vipperne renses for gele. En utrolig skånsom og behagelig måde, at få bukket sine vipper på. Man kan vælge mellem om vipperne skal have et dramatisk vip eller mere naturligt vip. I slutningen af behandlingen, vil der blive påført en lækker øjenserum eller øjencreme.
Det er vigtigt at nævne, at de øverste vipper vil blive lidt bleget ved et Lash Lift. Man vil derfor næsten altid vælge at farve de øverste vipper under Lash Liftet.

OBS. Vipperne må IKKE blive våde de første 24 timer, ligesom der ikke må benyttes mascara.