Tlf.

51880586

Email

info@bodylines7000.dk

Åbningstider

Efter aftale

Gigtpatienter rammes ofte af store ledsmerter, som følge af inflammation. Disse kan være konstante eller periodevis.

Når inflammationen er på sit højeste, kan det resultere i væskeansamlinger i det ramte led. En øget blodgemmenstrømning omkring leddene, vil virke smertedæmpende og give en gigtpatient et øget aktivitetsniveau, på den måde kan YourBoots skabe vejen til træning, der som bekendt gavner de fleste gigtpatienter.

 • LINDRING AF GIGTSMERTER MED YOURBOOTS

  Behandling med YourBoots kan gennem den øgede blodgennemstrømning smertelindre så meget, at det er muligt efterfølgende at komme igang med dagens træning eller dagens andre aktiviteter.

  Genvind energien og livskvaliteten med blot 20 min. behandling og samtidig opretholdes et god og velfungerende kredsløb.

  Kommer dine smerter af en skade, er det vigtigt at skåne området, hvor du har ondt. Ved hjælp af den skånsomme behandling kan YourBoots være med til at fremme helingsprocessen, så du hurtigt kan komme tilbage til træningen igen.

   
 •  YOURBOOTS FORBEDRER DIT LYMFESYSTEM

  Ved behandling med YourBoots skabes forhøjet udskillelse af affaldsstoffer, hvilket medfører et sundere og mere effektivt lymfesystem. Immunforsvaret er dybt afhængigt af et effektivt lymfesystem, så ved at booste lymfesystemet, sænkes risikoen for infektioner og sygdomme.
  Et godt helbred hænger uløseligt sammen med lymfens evne til at bevæge sig frit.

   
 •  

  SKADE

  Hvis dine smerter ikke skyldes en skade, nyopstået sygdom eller ændringer i sygdomsaktiviteten, er fysisk aktivitet godt for dig. I mange tilfælde kan den rigtige træning lindre dine smerter lige så effektivt som smertestillende medicin – og de stærke muskler, du efterhånden opbygger, når du træner regelmæssigt, styrker og støtter svage led. Udfordringen kan dog være at komme igang med træningen.