Tlf.

51880586

Email

info@bodylines7000.dk

Åbningstider

Efter aftale

FREDERICIA KOLLEGAMOTION – Motion og sundhed på arbejdspladsen

Vores behandler, personlige træner og kostvejleder Dorte, tilbyder også træning og aktiviteter på virksomheder via Fredericia Kollegamotion.

 

Få sunde og glade medarbejdere med kollegamotion

 

Det vigtigste for alle arbejdspladser er at have glade, tilfredse og effektive medarbejdere. Der er i dag mange gode tiltag rundt omkring på danske arbejdspladser, såsom sunde madordninger, fitness tilbud og flextid, så medarbejderne kan nå forbi træningscenteret på vej hjem fra job. Har i endnu ikke nogle tiltag på jeres virksomhed, eller har brug for at opgradere og optimere nuværende tiltag? Vi tilbyder en lang række aktiviteter, events og tiltag, som kan være med til at skabe sunde og glade medarbejdere.

 

Vi lever i en ny verdenssituation efter Covid-19, og vores arbejdsmønstre har ændret sig. Mange har arbejdet hjemmefra, og flere har oplevet at være mere stillesiddende end normalt. Mange har fået hjemmekontorer som et supplement til kontorfællesskabet – og sådan vil det måske forsætte med at se ud fremover. Ligeledes er der mange virksomheder, der har flydende arbejdspladser. Vi hjælper også gerne med at finde en løsning, der kan passe ind til disse situationer.

Vi samarbejder med Idræt i dagtimerne, Fredericia Fag -og Firmaidræt og Dansk Firmaidræt.