Tlf.

51880586

Email

info@bodylines7000.dk

Åbningstider

Efter aftale

Procellular 365

Denne hudplejeserie fra Dibi Milano er det perfekte valg hvis huden er skadet efter acne eller andet, det kan også være begyndende linjer.

Serien reparerer og forbedrer huden i dybden, og har en utroligt helende effekt. Derfor er denne serie også det oplagte valg forud for skønhedsoperation, kosmetiske indgreb eller behandlinger, således huden er maximalt klar til at klare den belastning en kosmetisk behandling kan være.
Pro Cellular 365 forbedrer vævets struktur, og optimerer hudens arbejdsforhold, således der tilskyndes en hurtigt og optimal heling efter ovenstående procedurer.

Ligeledes kan serien i særdeleshed benyttes til at reparere bl.a. fejlbehandlet hud, som et kur forløb forud for almen ansigtspleje afstemt efter hudtype.

 

Ved skadet hud er hudbarrieren svækket og særligt sensitiv, hvorfor det er nødvendigt at reparere den med hudplejeprodukter, der er specielt udviklet til at lindre generne fra den skadede hud, og som samtidig genopbygger huden – både på overfladen og i de dybere hudlag. Den rette hudpleje til skadet hud er således produkter, der virker beroligende og lindrende, så yderligere skade af huden forhindres.

Derudover er det også yderst vigtigt, at produkterne inden for hudpleje til skadet hud går ind og genopbygger huden for at støtte og stimulere hudens naturlige forsvar bedst muligt.

Akne ar

Sortimentet af hudpleje til skadet hud består af en række forskellige produkter fra det italienske hudplejemærke DIBI Milano. Et mærke, som står bag godkendte kvalitetsprodukter, der sikrer brugeren den absolut bedste pleje specielt udviklet til netop deres hudtype. Og det gælder naturligvis også for udvalget af hudpleje til skadet hud. Hvad end der er behov for akne ar behandling eller behandling af anden type skader, så har vi det rette produkt til hudpleje af skadet hud.

Vi forhandler serien Procellular 365 fra DIBI Milano til hudpleje til skadet hud. Denne serie er perfekt til både akne ar behandling, andre skader eller fx begyndende linjer. Det skyldes, at denne hudplejeserie er udviklet til at reparere og forbedre huden i dybden, samtidig med at produkterne har en utroligt helende effekt på huden. Det gør blandt andet også denne produktserie inden for hudpleje til skadet hud til et oplagt valg forud for skønhedsoperationer, kosmetiske indgreb eller anden type behandling, da produkterne efterlader huden klar til at klare de belastninger, som en kosmetisk behandling kan medføre på huden.

 

Fordele

  • Afgiftende, hjælper med at fjerne giftstoffer, der er skadelige for huden.
  • Øger hudens evne til at modstå ydre påvirkninger
  • Som forberedelse til æstetiske medicinske behandlinger.
  • Styrker hudens væv.
  • Barriere effekt.
  • Neutraliser toksiner.
  • Forlænger cellens levetid.
  • Regenererer huden.

Aktive ingredienser

Aloe leaf juice: Virker meget helende, antiinflammatorisk, kløestillende og beroligende. Desuden har ingrediensen en anti-microbiel og antioxidant effekt på huden. Aloe virker meget fugtgivende og binder fugten i huden.

Abrikoskerneolie: Indeholder store mængder af vitamin C og E, som tilsammen giver huden fugt, vitalitet og en fantastisk glød. Reducerer fine linjer og pigmenter.

Jojoba olie: Non-comedogen olie, virker antibakteriel, balancerer sebumproduktionen, virker helende på sår, stimulerer collagenproduktionen, fugtgivende og antioxidant.

Glycerin: Binder fugten, lindrer tørhed og blødgør huden.

Alphaglucan oligosaccharid: Binder fugten i det øverste hudlag. Mindsker forekomsten af skællende og ru hudoverflade.

Panthenol: Meget fugtgivende og fugtbevarende i huden.

Solanum lycopersicum: Blødgørende og helende ingrediens. Virker også mod hyperpigmentering.