Tlf.

51880586

Email

info@bodylines7000.dk

Åbningstider

Efter aftale

Med YourBoots som en del af din egenomsorg, opretholdes et godt og stabilt kredsløb i fødder og underben. Dette er alt afgørende for at mindske risikoen for neuropati (føleforstyrrelse) i hovedsagelig underben og fødder, hvilket i værste fald, kunne ende i amputation.

 

 • YOURBOOTS HJÆLPER MED AT FORBEDRE KREDSLØB OG UNDGÅ FØLEFORSTYRRELSER

  Som diabetespatient er du i risiko for at udvikle en lang række følgesygdomme og derfor er din egenomsorg vigtig, hvis du vil bevare et godt helbred og undgå at udvikle neuropati (føleforstyrrelse) i hænder og hovedsagelig underben og fødder.

  Dårligt reguleret blodglukose påvirker også over en årrække både de små og store blodkar i benene og specielt i fødderne. Det betyder, at blodkarrene forkalker og gør det sværere for blodet at passere.

  Herved går vævet i fødderne til grunde. Der opstår lettere sår, der vanskeligt heler op. Hvis man ikke mere har normal følesans, har man derfor svært ved at mærke sårene, især under fodsålerne.

  Ofte vil den nedsatte eller ophævede følesans bevirke, at gangmønstret ændres. Herved kan man komme til at overbelaste visse områder af huden, specielt i fodsålen.

  Er skoene for smalle over forfoden og ude ved tæerne, vil det typisk kunne give tryksår, da blodet trykkes væk fra huden. Ofte heler sår vanskeligere hos diabetikere end hos ikke-diabetikere. Sår på fødderne skal altid undersøges, for at årsagerne kan findes og fjernes.

 • YOURBOOTS – HJÆLP TIL DIABETESPATIENTER

  Med Yourboots kan den øgede blodgennemstrømning i benene sikre at kredsløbet vedligeholdes og forkalkningsprocessen sænkes. På den måde holdes vævet i underben og fødder ernæret og sundt.

  Ved behandling med YourBoots skabes forhøjet udskillelse af affaldsstoffer, hvilket medfører et sundere og mere effektivt lymfesystem.

  Immunforsvaret er dybt afhængigt af et effektivt lymfesystem, så ved at booste lymfesystemet sænkes risikoen for infektioner og sygdomme.

  Skulle uheldet være ude og man har fået et fodsår eller skinnebenssår, vil YourBoots behandlingen være med til at fremme helingsprocessen. Men husk altid at få en læge til at undersøge alle sår. Et godt helbred hænger uløseligt sammen med lymfens evne til at bevæge sig frit.

  Genvind energien og livskvaliteten med blot 20 min. behandling, samtidig opretholdes et god og velfungerende kredsløb.