Tlf.

51880586

Email

info@bodylines7000.dk

Åbningstider

Efter aftale

Prodigio

En virkelig innovativ og eksklusiv hudplejeserie fra Dibi Milano, der både virker revitaliserende og antioxiderende. Serien henvender sig til dig der ønsker synlige straks-resultater.

Serien er bygget op omkring en specialiseret behandling og kurforløb hvor der bl.a. benyttes rene collagenperler, intensiv behandling med serum, og en anti-oxiderende cellulose maske, for at samle alt det bedste i en og samme opstrammende behandling.

Serien er tiltænkt til brug som kurforløb til fx. bruden eller andre kunder der ønsker at booste huden markant og skabe synlige resultater, og seriens specialprodukter kan kombineres med andre af Dibi Milanos serier til opfølgning og hjemmebrug fx. Filler Code.

 

Prodigio – målrettet kurbehandling

En kur til 30 dage! 

Fantastisk produkt, hvor virkningen ses efter brugen af den første perle.

 

Med disse collagen fiberperler fra Dibi Milano får du virkelig et eksklusivt produkt, en innovation indenfor hudpleje.

Perlerne arbejder målrettet på at regenerere og reparere huden, samtidig styrkes hudens forsvarsmekanisme mod miljøangreb. Modvirker grå, skrøbelig og dehydreret hud. Perlerne er spækket med collagen, og har en tredobbelt helixstruktur der ligner strukturen i vores hud, og derfor er særligt velegnet til at forbedre hudens udseende.

Fordele ved Prodigio

  • Fuld af antioxidanter der beskytter huden mod tidlig ældning
  • Forbedrer hudens elastisitet
  • Lysner alders- og UV-indicerede pigmentforandringer
  • Giver huden glød og vitalitet
  • Eliminerer stress- og træthedstegn
  • Udglatter synligt linjer og rynker via bl.a. “plumping”-effekt

Aktive ingredienser

 

Cellular Capital: et komplekst multifunktionelt molekyle, der beskytter miljøet af epidermale moderceller.

Anti-ox complex: et kompleks af antioxidanter, der er aktive til at bekæmpe dannelsen af de frie radikaler.

Vitamin C: Kraftigt antioxidant der modvirker de frie radikaler ifm. UV-eksponering. Mindsker melaninproduktionen i huden, og reducerer derved pigmentpletter, udjævner hudens teint og giver en sund glød.

Coenzyme Q10: Et kompleks som også naturligt forekommer i huden, men mængden mindskes med alderen. Giver energi til cellerne, og skaber antioxidant effekt, som beskytter huden med degenerering. Forbedrer hudens elasticitet og mindsker aldertegn som linjer og rynker.

Astaxanthin: genaktiverer hudens funktioner og reducerer tegn på træthed og stress. Udglatter linjer og rynker, mindsker aldersbetingede pigmentforandringer

og virker fugtbevarende i huden.

Collagen: Forbedrer hudens elastisitet, stimulerer blodcirkulationen til huden og reducerer synlige linjer og rynker med en “plumping”-effekt.