Tlf.

51880586

Email

info@bodylines7000.dk

Åbningstider

Efter aftale

The Gold

Bio-Conjugated Guld: Et kompleks bestående af guld og peptid nr. 9. Guld udfører rollen som bærer, og bærer peptid nr. 9 til de dybere lag i huden, holder det stabilt og biotilgængeligt, og optimerer blodtilførslen. Komplekset virker på syntesen af kollagen og proteoglycaner, hvilket gør vævet mere kompakt. Det har regenererende egenskaber, fordi det virker på forskellige typer kollagen, hvilket gør vævet tykkere og fortætter det igen.

Ren Guld: Guld (Au) er et kemisk element med atomnummer 79. I sin naturlige tilstand findes det bland andet i form af korn. Dens anvendelse i hudplejeprodukter er forbundet med nye teknologier der i stigende grad er banebrydende. Det gør det muligt at bruge og behandle guld der er virkelig dyrebart for vores hud, på grund af dets natur og egenskaber.

Peptide nr. 35: Stimulerende virkning på Coenzym Q10-produktion. Samtidig med en antioxidant virkning giver det beskyttelse til huden, og reparerer hudcellerne.

Samtidigt er Gold linjen designet til at reducere og bekæmpe forekomsten af tegn på ældning, mere smidig og perfekt hud der udstråler et ungdommeligt udseende. Leveres med en luksuriøs spatel til massage af ansigt, hals og decolleté.

  1. Bland det rene guld i cremen ved hjælp af den medfølgende spatel.
  2. Påfør produktet i ansigt og på hals og decolleté.
  3. Brug evt. den gyldne ende af spatlen til en ansigtsmassage.

Fordele

  • Styrker collagenproduktionen og gør huden mere fast
  • Giver et frisk, strålende og levende ansigt
  • Nærer og giver huden ekstrem vitalitet
  • Udjævner og forbedrer teinten
  • Produkterne i The Gold hudplejeserien, er  til den selvbevidste kvinde, der ved hvad hun er værd!