Tlf.

51880586

Email

info@bodylines7000.dk

Åbningstider

Efter aftale

Hvad kan Recovery Boots/YourBoots gøre for dig, som aktiv sportsudøver?

YourBoots har været brugt i den professionelle cykelverden i flere år. Nu ser man dem i CrossFit, hvor stort set alle atleterne til Games, har deres eget par.

Kompressions støvlerne, blev oprindeligt udviklet til hospitalerne, hvor de bliver brugt i behandlingen af bl.a. diabetes, dårligt blodomløb, ødemer, restitution ifb. operation m.m. De øger altså blodcirkulationen via kompression, hvilket hjælper med at fjerne affaldsstoffer og at genoprette den naturlige forsyning af ilt og blod til musklen og benene.

Da man begyndte at arbejde aktivt med marginal gains i sportens verden – var det oplagt at restitution var nøglen, og et af de bedste midler til hurtig restitution, er at øge blodcirkulationen, hvilket hjælper med at fjerne affaldsstoffer og genoprette den naturlige forsyning af ilt og blod til musklen. 20 min. i støvlerne, svarer til optil 48 timers passiv restitution.

 

 • 20 MIN BEHANDLING, GIVER SAMME EFFEKT SOM OPTIL 48 TIMERS PASSIV RESTITUTION

  Ved at presse det venøse væske tilbage, øges blodgennemstrømningen omkring muskulaturen. Den øgede blodgennemstrømning, medfører en større mængde ilt og næringsstoffer til genopbygning af skadet væv, forsaget af træning, samt depoterne fyldes hurtigt op igen, dermed fremmes restitutionsprocessen og du vil opnå en væsentlig bedre kvalitet i din træning. Den mængde blod der flyttes ved 20 min behandling, er tilsvarende mængde du vil flytte ved mellem 12 og 48 timers passiv restitution.

 • DERFOR ER RESTITUTION VIGTIG

  Når du træner slider du på muskelstruktur og sener. De skal derfor restituere for at reparere sig selv, og være klar til nye udfordringer. Derfor er det vigtigt ikke at træne hver dag, og at lade kroppen restituere hårde træningspas. Har du trænet i mange år, restituerer du hurtigere end nybegyndere, men uanset niveau er det vigtigt at give kroppen den optimale restitution, gennem øget blodgennemstrømning.

 • HVORFOR IKKE IKKE BARE LAVE AKTIV RESTITUTION

  Aktiv restitution skaber en øget blodgennemstrømning, som er nødvendigt for at kunne restituere hurtigere. Men når du laver aktiv restitution, medfører det er øget stress på muskulatur, sener og led, der i forvejen er ødelagte, det er her mange skader opstår. Skaden opstår tit, dels fordi man ikke holder intensiteten nede og fordi man unødigt træner videre på væv der er maksimalt stresset. Aktiv restitution er unødig stress på i forvejen stresset væv. Med YourBoots øges blodgennemstrømningen, svarende til aktiv restitution, men uden at tilfører belastning på muskulatur, sener og led, samtidig undgår du at skabe nye affaldsstoffer som følge af aktiv muskelarbejde.

 • ER SKADEN SKET

  YourBoots hjælper bl.a. trænings-, motions- og sportsudøvere med akutte eller kroniske skader samt personer, der ønsker at fremme kroppens regenerering efter en operation. Helingsprocessen ved skader og operation, kræver der kommer blod til der skadede område, det kan gøres ved at køle skaden med is, eller mere effektivt ved at skabe øget blodgennemstrømning ved hjælp af YourBoots. Forvridninger eller forstuninger skaber en masse væske i leddet, dette skaber et stort tryk i leddet og gør det svært at bevæge, med YourBoots kan man fjerne en stor del af væsken og skabe den blodgennemstrømning der skal til for at regenerere leddet, så skaden heler hurtigere.

 • MASSAGE OG VÆVSBEHANDLING

  YourBoots kan ikke gøre en dygtig massør eller fysioterapeut arbejdsløs, men den kan gøre et godt stykke vedligeholdende arbejde. Man kan med fordel gå ind og arbejde på konkrete muskelgrupper, ved at slå nogle kamre fra og kun arbejde på eks. lår eller læg. Med et forholdsvis stort tryk, lader man maskinen arbejde 20 min. på en enkelt muskelgruppe, hvis denne er hård og slidt efter en god hård træning, når behandlingen er overstået, kører man 10 min restitutionsbehandling, og benene er klar igen.

  Effektfuld til at styrke kredsløbet sammen med koordineret træning og motion.