Tlf.

51880586

Email

info@bodylines7000.dk

Åbningstider

Efter aftale

KOSTVEJLEDNING

 

Står du stille i din træning og vil optimere din kost?

Har du længe haft et ønske om at øge din muskelmasse, tage på eller tabe dig? Eller ønsker du generelt at spise sundere og få inspiration til en sundere livsstil? Uanset dit udgangspunkt kan vores kostvejledere hjælpe dig mod dit personlige mål.

En sundere livsstil kræver et opgør med nuværende vaner samt viljen til at føre ændringen ud i livet. Vores kostvejledere rådgiver og motiverer dig hele vejen til målet. Gennem vores kostvejledning screenes nuværende vaner, og der tages højde for dine sociale rammer og behov, når kostvejledningsforløbet planlægges, og den skræddersyede kostplan konstrueres i forhold dine målsætninger.

 

Book en konsultation til 0 kr.

En kostvejledningskonsultation er en mulighed for at få afklaring og inspiration til, hvordan du kan opnå dine unikke mål og ønsker fra en kostekspert. Under konsultationen vil kostvejlederen interviewe dig omkring dine særlige ønsker og behov og på baggrund heraf vil kostvejlederen komme med et bud på, hvordan du gennem et kostvejledningsforløb vil kunne nå dine mål.

Vigtigt! Du vil altså ikke modtage en kostplan men derimod et oplæg til, hvordan vejen til dine unikke resultater kunne se ud.

Vi kan hjælpe dig med kosten i forbindelse med:

Glutenfri kost

Laktosefri kost

Lavt stofskifte

Psykiske og fysiske sygdomme/lidelse

Udfordringer i forhold til kost og job (f.eks. natarbejde) 

Større sportspræstationer

Vægttab

Øget muskelmasse

Kostvejledning pr. session 550,-

Kostplan 1100,

Kostplan incl. 1 opfølgning 1450,-

Konsultationen og sessioner kan foregå online eller ved personligt fremmøde.