Gravid & efterfødsel

GRAVID?

Vores dygtige zoneterapeut Joan tilbyder zoneterapi i forbindelse med fertilitetsbehandling eller ønske herom. At opnå graviditet kan for nogle par være problemfyldt, og ufrivillig barnløshed kan være en belastende tilstand at være i. Men uanset om man prøver selv, eller er i en eller anden form for fertilitetsbehandling, insemination eller IVF, kan det være en god ide at starte med zoneterapi før undfangelsen. Zoneterapi stimulerer fertiliteten, og man ved efterhånden fra flere studier, at der er rigtig gode muligheder for at øge chancen for graviditet, når kvinden får behandling når hun er i hormonbehandling. Generelt handler zoneterapi om at skabe balance i kroppen.

Kontakt Joan for at høre mere og om hvordan hun kan hjælpe dig.

GRAVID

Vi tilbyder behandlinger til gravide på klinikken. Vi har en briks hvor der er plads til maven og brysterne. Du kan kombinere behandlinger så det er tilpasset dit behov. Det kan være du har brug for at få løsnet op i ryg og lænd, har spændinger i nakken, ømme fødder eller brug for massage af ansigts, hovedbund eller hænder.

Vi bruger økologisk mandelolie til behandlingerne og produkter til ansigtet alle kan tåle.

Du har også mulighed for at få hjælp til øvelser i forbindelse med graviditeten af vores skadesbehandler eller personlig træner.

Lider du af kvalmebækkensmerter eller andet i din graviditet? Skal vi forsøge at lave en igangsættelse af fødslen? Her kan zoneterapi også hjælpe dig. Tag en snak med vores zoneterapeut Joan.

EFTER FØDSEL

Vi tilbyder sportsmassage på klinikken hvis du har brug for at få løsnet musklerne op efter fødslen eller bare har brug for lidt selvforkælelse. Ofte bruges kroppen skævt i forbindelse med amning eller når man går med babyen på den ene side. I forbindelse med massagen eller anden behandling kan vi også give råd med på vejen, så du får den bedst mulige holdning trods mange løft og ofte skæve løft under barslen.

 

ZONETERAPI TIL DIN BABY

Joan tilbyder zoneterapi til spædbørn helt fra de bliver født.

Nogle spædbørn er født med et “umodent tarmsystem”. Det er tit det, der giver anledning til mavesmerter, kolik og skrige-ture. Din baby behandles blidt med zoneterapi, gerne mens du ammer, og vi kan snakke om gode råd mod kolik, luft i maven og andre små fif.