Tlf.

51880586

Email

info@bodylines7000.dk

Åbningstider

Efter aftale

Har du forgæves forsøgt at nå dine mål?

Har du prøvet flere forskellige træningsmetoder uden held? Hos Bodylines tilbyder vi personlig træning på et højt niveau.

Mange forskellige mennesker benytter sig af en personlig træner. Alt fra studerende til pensionist, fra arbejdsløs til direktør, fra slap til stærk og tyk til tynd. Målene kan være så forskellige som et ønske om mere sundhed, vægttab, mere styrke, større muskler, eller blot et ønske om at være mere tilfreds med det man ser i spejlet.

Samarbejdet med en personlig træner skaber fundamentet for unikke træningsresultater gennem individuelt sammensatte træningsforløb, karakteriseret ved konstant sparring, coaching og motivation.

Book en konsultation til 0 kr.

En personlig træningskonsultation er en mulighed for at få afklaring og inspiration til, hvordan du kan opnå dine unikke mål og ønsker fra en træningsekspert. Under konsultationen vil den personlige træner interviewe dig omkring dine særlige ønsker og behov og på baggrund heraf vil den personlige træner komme med et bud på, hvordan du gennem et træningsforløb med personlig træner vil kunne nå dine mål.

Vigtigt! Du vil altså ikke modtage et træningsprogram men derimod et oplæg til, hvordan vejen til dine unikke resultater kunne se ud.

Konsultationen kan foregå online eller ved personligt fremmøde.

En træning eller et forløb kan foregå ude i det fri eller på klinikken. Vi kan også udarbejde et program du selv kan bruge hjemme, i det fri eller i et træningscenter. Vi finder sammen ud af hvad der passer bedst til dig.

Priser:

1 session 550,-

3 klip 1500,- (500,- pr. session)

5 klip 2400,- (480,- pr. session)

10 klip 4600,- (460,- pr. session)

15 klip 6600,- (440,- pr. session)

Vi tilbyder også Personlig træning i Idræt i dagtimerne/Fredericia Idrætscenter.

Pris pr. session 500,-

Kræver medlemskab af Idræt i dagtimerne til 179,- pr. mdr.

Her kan du også benytte alle de andre aktiviteter der er tilknyttet i Idræt i dagtimerne.

Se mere om aktiviteterne på siden her eller kontakt os på tlf. 51880586 eller mail: info@bodylines7000.dk