Graviditetsmassage

Book tid her 

Har du væske i kroppen, tunge ben, fordøjelsesproblemer? Eller er du træt og øm i lænden? Eller måske trænger du bare til at give dig selv lidt forkælelse?

Alle gravide har stor glæde af graviditetsmassage under graviditeten. Når du er gravid, vil der ske store forandringer med din krop, holdning og muskler, og derfor har du måske et endnu større behov for massage end tidligere.

30, 45 eller 60 min. massage der er tilpasset netop dig og dine behov og din situation. Vi har en speciel briks, der gør det behageligt for dig under hele behandlingen. Og naturligvis bruger vi udelukkende massageolie uden parfume, parabener og tilsætningsstoffer, som ikke er godt for hverken dig eller baby.

Graviditetsmassagen er en oliebaseret fysiurgisk massage, med fokus på de områder, hvor du oplever flest spændinger.

Massagen tilpasses altid netop dine ønsker og behov.

Kan det være farligt?

Nej, graviditetsmassage anbefales under hele graviditeten.

Gravide må få massage under hele graviditeten. Der har aldrig været ét tilfælde i Danmark, hvor en gravid har fået en spontan abort fremkaldt ved massage. Fosteret ligger rigtig godt beskyttet i livmoderen, og massage kan derfor kun anbefales under hele graviditeten. Det giver både dig som kommende mor og din baby de bedst mulige betingelser

FOKUSOMRÅDER UNDER GRAVIDITETSMASSAGEN

Kroppens naturlige lymfedrænage bliver mindre effektiv.

Benene kan hæve under graviditeten, da kroppens naturlige lymfedrænage bliver

mindre effektiv. Samtidig begynder kroppen at tilbageholde mere vand senere i

graviditeten.

Fordøjelsesbesvær

Graviditetsmassagen sætter gang i fordøjelsen. Du kan næsten være sikker på, at du

halvvejs i massagen vil høre maven rumle, fordi massagen sætter gang i fordøjelsen.

Forstoppelse skal du altid forsøge at undgå, da det er vigtigt for både dig og baby,

at du kommer af med affaldsstoffer fra din tarm.

Bindevæv og led bliver løsere

Hormonet relaxin udskilles i kroppen, når du er gravid fra omkring uge 10. Hormonet har en blødgørende virkning på dit bindevæv i kroppen, hvilket forbereder bækkenet på at give efter under fødslen. Bivirkningerne er dog, at alt andet bindevæv også bliver blødere, hvilket medfører at led kan skride. Dette fokuseres der på under hele massagen.

Bækken

Under graviditeten kan der opstå spændinger forskellige steder i bækkenet og massagen tilpasses derfor dine ønsker og behov. Bækkenbenet belastes ekstra under graviditeten, derfor fokuserer massagen også omkring bækkenet. Der sker store forandringer i bækkenet og disse forandringer kan medføre uhensigtsmæssige spændinger.

Led og lænd belastes yderligere

Mens baby vokser, forøges trykket på din krops led, og tyngdepunktet i kroppen ændres. Dette kan give uhensigtsmæssige svaj i lænden for at holde balancen. Samtidig udsættes din krops øvrige led for en ekstra belastning i takt med, at barnet vokser. Massagen fokuserer på de led der bliver belastet.