Tlf.

51880586

Email

info@bodylines7000.dk

Åbningstider

Efter aftale

Calm Perfection

Anbefales til meget sensitiv hud, samt rosaceahud. Linjen er velegnet til ung og moden hud, og til både kvinder og mænd.

Serien med hudplejeprodukter er designet til at imødekomme forskellige problemer forbundet med sensitiv hud, herunder irritation, rødme og let hævelse.

Produkterne er designet til specifikt at genopbygge hudens pH, berolige huden og dæmpe rødme. Produkterne  er velegnet til brug på fx. klienter med rosacea, da denne serie langsomt, men sikker genopbygger og beroliger huden indefra.

De aktive ingredienser i produkterne vil resultere i meget mere jævn hud med minimale tegn på irritation og en strålende teint.

Fordele

  • Beroliger huden i dybden.
  • Dæmper rødme og forbedrer teinten.
  • Giver et frisk, strålende og levende ansigt.
  • Styrker hudens eget forsvar og barriere.
  • Nærer og giver huden ekstrem vitalitet.
  • Afbalancerer pH-værdien i huden.
  • Gør huden mindre sensitiv og reaktiv.

Aktive ingredienser

Shea Butter: Virker meget nærende og blødgørende, og er rig på fedtsyrer og antioxindanter.

Morgenfruekstrakt: Virker meget beroligende på huden, og dæmper rødme.

Solfilter: En sensitiv hud har brug for særlig beskyttelse mod UV-stråler, og derfor findes der selvfølgelig solfilter i produkterne fra Calm Perfection serien.

Cellular Capital: Et komplekst multifunktionelt molekyle, der integrerer epidermale stamcellers naturlige forsvarsmekanismer, der sikrer effektiviteten af den aktive ingrediens.

Blåbær ekstrakt (europæisk): Kraftig antioxidan, der styrker huden og dæmper rødme, virker utroligt beroligende og styrker hudens forsvar mod UVA stråler.

Curculigo Orchioides Rodekstrakt: Hjælper med at balancere pH-værdien i huden, så hudens egne lipider har optimale forhold til at beskytte huden bedst muligt. Gør huden mindre sensitiv og reaktiv.

Kirsebærblomst ekstrakt: Virker meget beroligende på huden.